Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu, facianın üzerinde oturuyor!
Maden sahalarıyla ilgili ciddi endişeler var!.. Yetkililerden tek bir açıklama yok
Kastamonu ihracatına ‘bakır’ dopingi!..
Acacia Maden, 5 yılda yurtdışına 750 milyon dolarlık bakır madeni ihracatı yaptı 
20 madenci, yeni canlar kurtarmak için yola çıktı
Hanönü ilçesinde 20 maden işçisi daha arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere beraberlerindeki yardım malzemeleriyle birlikte Kahramanmaraş’a hareket etti.
Acacia Maden işçileri, 2 kişiyi enkazdan sağ çıkardı
Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren maden işletmesine ait işçileri, arama kurtarma çalışmalarına katıldığı Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan 2 kişiyi 34 saat sonra uzun uğraşlar sonucunda sağ olarak kurtardı.
Acacia Maden’den fidan dikme etkinliği
Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde gerçekleştirilen ağaç dikme seferberliği “Geleceğe Nefes Projesi” kapsamında Hanönü’de faaliyet gösteren Acacia Maden İşletmeleri’nde fidan dikme etkinliği düzenlendi.
Acacia maden işçileri kan bağışında bulundu
Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren Acacia Maden’de Kızılay tarafından kan bağışı etkinliği düzenlendi.
KÜ’den Acacia Maden’e çalışma ziyareti
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) rektör yardımcıları ve beraberindeki heyet, Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren Acacia Maden İşletmeleri A.Ş.’ye çalışma ziyaretinde bulundu. Acacia Maden İşletme Müdürü Lain Anderson tarafından karşılanan heyet, ziyaret kapsamında maden sahasını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
Yüzde 80 su tasarrufu sağlıyor
Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Acacia Maden İşletmeleri A.Ş. tarafından finanse edilen 3 dönümlük alanda ilk defa denemesi yapılan pilot "Damlama Sulama ile Çeltik Üretimi Projesi"nin hasat programı Vali Avni Çakır’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.
Hanönü’de ‘biyoçeşitlilik’ konulu fotoğraf sergisi açıldı
Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren Acacia Maden İşletmeleri tarafından ilçedeki Atatürk Meydanı’nda “Yöremizdeki Biyoçeşitlilik” temalı fotoğraf sergisi açıldı. Geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleştirilen açılışa Hanönü Kaymakamı Tolga Değirmenci, Belediye Başkanı Serkan Uçar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.